Комментарии
- Предыдущие комментарии
- В начало
- 21 окт 2016 14:53Добрый день, як вы готовылы ,можете написать цей рецепт,бо я його не зрозумила там нема ни масла и мак запарюваты чы сырый????
- Комментарий удалён.
- 31 янв 2017 19:53Хороший рецепт , простой и могу сразу сказать , что вкусный , будем печь !!! Спасибо .
- 14 апр 2017 03:50Перечитала кільканадцять раз і не найшла скільки ж маргарину то це виглядає так-один бачить між рядками а 10 напевно що сліпі. Якщо ділитесь рецептом -то будь ласка пишіть всі інгридієнти
Для того чтобы оставить комментарий, войдите или зарегистрируйтесь
Кулінарні Рецепти(Рецепти,Блюда,Випічка)
:стефанія нестер
Галицький сирник на маковій основі
борошно (на основу)
1 склянка
маргарин
жовтки яєчні (1 жовток на основу і 5 на сирник)
6 шт.
цукор (на основу 2/3 склянки і 1 склянка на сирник)
1,6 склянки
мак (на основу)
2-3 ст. ложки
розпушувач тіста (на основу)
1/3 ч. ложки
сир домашній (на сирник)
0,5-0,7 кг
білки яєчні (на сирник)
2 шт.
цедра апельсина (на сирник)
крупа манна (на сирник)
1 ст. ложка
родзинки (на сирник)
1/2 склянки
ванілін (на сирник)
10 г
цедра лимона
Глазур:
какао
цукор
молоко
масло вершкове
Розраховано на 12 порцій
Так склалось, що у нас жодне свято не обходиться без сирника, навіть на нашому весіллі була ця смакота на Великдень готуємо дещо інакшу версію — це ніби сирнико-пляцок, з маковою основою. Рецепт розраховано на форму розміром 15х25 см з висотою бортика 5-6 см.
Готуємо основу. Борошно пересіяти з розпушувачем на дошку гіркою, додати рослинно-вершкову суміш і сікти великим ножем.
Коли утвориться однорідна маргариново-борошняна крихта додати мак (я додавала макову масу у тих же пропорціях) і продовжити сікти.
Для сирної маси домашній сир перетерти блендером до однорідної маси, додаючи рослинно-вершкову суміш і трохи цукру та окремо збиті з цукром жовтки. Додати ванілін, цедру, манку. Додати окремо збиті в тугу піну білки, вимішати обережно ложкою. Родзинки обсипати невеликою кількістю борошна і додати до сирної маси. Готову сирну масу викласти на макову та випікати при 160 градусах протягом 45-50 хвилин.
Сирник дещо підросте, але коли буде вистигати — впаде, поверхня стане рівною.
Для глазурі з’єднати всі інгредієнти та варити на малому вогні поки суміш не стане однорідною ( я брала по 2 столові ложки кожної складової). Полити готовою глазуркою готовий сирник і поставити на ніч в холодильник.
Багато смачних рецептів ви можете знайти в моїй групі http://ok.ru/group/53575675543787
Буду дуже рада вашому лайку