Комментарии
- 21 мар 2017 00:37наталия турчын шляхетко
- 21 мар 2017 19:22НАТАЛИЯ ВНВ
- 7 фев 2018 21:57Галочка Галинка СавчукСкажiть, а вареня в тiсто, чи як правильно?
- 30 июл 2018 22:54🌹Лидия🌹 Красичкова🌹5+
- 7 июл 2020 22:54🌹Лидия🌹 Красичкова🌹Супер.
Для того чтобы оставить комментарий, войдите или зарегистрируйтесь
Кулінарні Рецепти(Рецепти,Блюда,Випічка)
Дешевий пляцок з варення
варення 0,5 л
сметана 3 ст.л.
молоко 1,5 скл.
яйця 3 шт.
цукор 1 скл.
олія 1 скл.
мука 4 скл.
какао 4 ст.л.
кориця 1 ч.л.
сода 2 ч.л.
Крем
яблука 1,5 кг
цукор 0,5 скл.
цукати 50 г
Як приготувати
Тісто. 0,5 л банка не дуже густого варення(у мене на фото пляцок з сливоого вареня). 3 ст.л. сметани, 1,5 скл. молока, 3 яйця, 1 скл. цукру, 1 скл. олії, 4 скл. муки, 4 ст.л. какао, 1 ч.л. кориці, 1 скл. ізюму, 1 скл. горіхів, 2 ч.л. соди погашеної.
Змішати міксером всі рідкі інгредієнти. Додати соду, погашену оцтом. Перемішати. Додати ізюм, горіхи( за бажанням), муку, какао, корицю. Замісити не густе тісто. Викласти у форму, застелену пергаментом. Випікати при температурі 190 град. 1 год 15 хв. Вийняти з форми, остудити, розрізати на 2 частини.
Крем з яблук. 1, 5 кг яблук, 0,5 скл. цукру, апельсинові цукати - 50 г.
Яблука почистити порізати тоненькими дольками. Викласти на сковороду, додати 1/4 скл. води, цукор та тушити приблизно 30 хв, поки яблука не розваряться і не стануть однорідними. Вкінці додати домашні апельсинові цукати. Можна обійтись без них, але цукати надають яблучній масі насичений цитрусовий смак. Тому рекомендую все ж таки їх додати.
На нижній корж пляцка викласти яблучну масу. Верхній корж змастити варенням. Покласти верхній корж на нижній, варенням до низу. Зверху пляцок з яблуками полити шоколадною помадкою.
Смачного!
Підписуйтесь до нашої групи,у нас буде ще багато смачних страв...
====НАША ГРУПА: https://ok.ru/kulinarnret =====
Рецепт взято з : http://home-recipes.com.ua/recipes/open/deshevij-pljacok-z-varennja.html