Произошла проблема с интернетом
Войти
|
Регистрация
MediaMag
10 фев 2019
Սուրճը քիմիայի տեսանկյունից
https://mediamag.am/cofe/
Սուրճը քիմիայի տեսանկյունից
Հասկանալի է, որ որպես ճարպերի, սպիտակուցների և ածխաջրերի աղբյուր՝ սուրճը իրենից հետաքրքրություն չի ներկայացնում: Նա ավելի հետաքրքրական է իր խթանիչ նյութերով: 1819 թ ֆրանսիացի գիտնական Ռունգեին հաջողվեց սուրճի մզուկից (էքստրակ...
MediaMag
0
•
3
Комментарии
Комментариев нет.
Обновить
Для того чтобы оставить комментарий,
войдите
или
зарегистрируйтесь
Սուրճը քիմիայի տեսանկյունից
https://mediamag.am/cofe/