Hamiri uchun: 1 choy qoshiq quruq drojja 1 osh qoshiq shakar 1 stakan iliq suv yarim choy qoshiq tuz 25 gr saryog' yoki 2 osh qoshiq oddiy yog' yarim stakan suli (eng.oats, rus ovsyanka) 2. 2,5 stakan un Tayyorlash: drojja+shakar+suv dan opara tayorlab olib keyin tuz yog' suli un solib oshirma hamirni tayyorlab olamiz Hamir oshguncha kerakli masaliqlarni tayorlab olamiz: 1 bo'lak tovuq ko'ksi, tuz murch solib marinovka qilib qo'yamiz 1ta piyoz mayda tug'ralgan 1ta yashil bulg'ori mayda to'g'raladi 2 qoshiq pizza sous listga sepish uchun ozgina oq kunjut va 2 xil pishloq: Adam va mozarella (cho'zilib chiqishi uchun va mazzasi uchun) Demak tayyorlashga o'tamiz: gaz listini yog'lab kunjut sepamiz va hamirni qo'yib qo'lda yoyib chiqamiz. hamir ustini yana bir martta yog'lab pizza sous surib olamiz. tovuqni terib chiqamiz. va 200Cda qizigan duhovkada 12-15 minut pishirib olamiz. hamir va go'sht biroz pishgandan so'ng duhovkadan olib piyoz balgari va pishloqni sepib duhovkani teppasini yoqib 7-10 minut davomida pishirib olamiz. Yoqimli ishtaxa!!!
Milliy taomlardan Yevropa taomlarigacha
:Nafis🌸 N
Hanayen uslubida pizza
Hamiri uchun:
1 choy qoshiq quruq drojja
1 osh qoshiq shakar
1 stakan iliq suv
yarim choy qoshiq tuz
25 gr saryog' yoki 2 osh qoshiq oddiy yog'
yarim stakan suli (eng.oats, rus ovsyanka)
2. 2,5 stakan un
Tayyorlash:
drojja+shakar+suv dan opara tayorlab olib keyin tuz yog' suli un solib oshirma hamirni tayyorlab olamiz
Hamir oshguncha kerakli masaliqlarni tayorlab olamiz:
1 bo'lak tovuq ko'ksi, tuz murch solib marinovka qilib qo'yamiz
1ta piyoz mayda tug'ralgan
1ta yashil bulg'ori mayda to'g'raladi
2 qoshiq pizza sous
listga sepish uchun ozgina oq kunjut
va 2 xil pishloq:
Adam va mozarella (cho'zilib chiqishi uchun va mazzasi uchun)
Demak tayyorlashga o'tamiz:
gaz listini yog'lab kunjut sepamiz va hamirni qo'yib qo'lda yoyib chiqamiz.
hamir ustini yana bir martta yog'lab pizza sous surib olamiz. tovuqni terib chiqamiz.
va 200Cda qizigan duhovkada 12-15 minut pishirib olamiz.
hamir va go'sht biroz pishgandan so'ng duhovkadan olib piyoz balgari va pishloqni sepib duhovkani teppasini yoqib 7-10 minut davomida pishirib olamiz.
Yoqimli ishtaxa!!!