Мэрьям Миннегулова

Гобэдия
Камыр өчен.1 стакан сөт, 1 чәй калагы чүпрә, 2 аш калагы шикәр комы,ярты чәй калагы тоз, 5 яки 6 аш калагы көнбагыш мае.,он.
Барлык катнашмалар да җылы, өй температурасында булырга тиеш, сөт әз генә кайнаррак.
Көнбагыш маеннан тыш, барысын да кушып камыр басабыз, иң соңыннан гына учка май салып, тагы янәдән камыр басып алабыз., җылы урынга куябыз,кабартабыз.
Эчлек: корт, бүрттерелгән дөге, йөзем, пешкән йомырка, ак май, шикәр комы.
Мэрьям Миннегулова

Комментарии

Комментариев нет.