ТОБУРЧАК САЛАТЫ

Керектелүүчү азыктар:
Ышталган тоок эти – 300 грамм
Пияз – 2 даана
Картошка – 3 даана
Жумуртка – 4 даана
Консерваланган жүгөрү – 100 грамм
Майонез – 200 грамм
Кооздоо үчүн бадам данектери, ашкөк
Даярдоо ыкмасы:
1.Алгач картошканы жана жумуртканы сууга кайнатып бышырып алабыз. Картошканы сүргүчтөн өткөрүп, жумуртканы, пиязды жана тоок этин майда кылып өз-өзүнчө туурайбыз.
2. Эми ар бир азык тобурчактын формасында кабат-кабат болуп тарелкага жайгаштырылат. Ар бир кабаттын ортосун майонез менен майлап турууну унутпаңыз!
1-кабат – картошка,
2-кабат – тоок эти,
3-кабат – пияз,
4-кабат – жүгөрү,
5-кабат – жумуртка.
Эми салаттын үстүн бадам данекчелери жана ашкөк менен кооздоп дасторконго коё берүүгө болот.
Эскертүү!
Эгер таба алсаңыз, карагайдын же арчанын жаш бутагы өзгөчө окшоштук тартуулайт.

ТОБУРЧАК САЛАТЫ - 854703338593
Рецепт жактыбы?
Ооба
5160%
Жок
1214%
Оформлениеси өзгөчө жакты
2226%

Մեկնաբանություններ