Комментарии
- 12 авг 2018 11:28Arzy Razakovna(замужем)
- 12 авг 2018 13:01Г СРецепт сонун экен
Ким жасса да колуна
берсек да жетпейбиз да
- 12 авг 2018 16:26Нурайым Медер
- 12 авг 2018 22:31Адина Нурмамат кызы
- 12 авг 2018 22:58Нуриля Мамасалиевна 👑🌷👑
- 12 авг 2018 23:00☆балдарым менин байлыгым☆
- 13 авг 2018 19:48Асылкан Абдырасулова
- 14 авг 2018 07:05бактыгул сыргабай кызыканча кум шекер кошулат
- 15 авг 2018 19:48Бактыгүл Mурат кызы(замужем)Менин эжем ушинтип жасайт. Быйыл буйрума мен да ошентейин деп жатам. Рецепт учун рахмат
- 18 авг 2018 05:54Г С С С А
- 19 авг 2018 07:47Кульсун КеримбековаБаары жакшы ,бирок канчадан кошобуз шекер,уксуз, канча помидор толук жазбапсынар го?
- 19 авг 2018 10:40Жаным Жалгызым3 лтр банкага бир аш кашык уксуз мн бир аш кашык щекер 2 лтр банканга да бир аш кашыктан аз кошос уксузду шекер да ошондой ал Эми бир лтр банканга бир чай кашык уксуз мн бир чай кашык шекер салынат тузду болсо 3 лтрге 3 ащ кашык туз 2 лтрге 2 кашык 1 лтрге бир кашык салат Ошо мен ошентип эле жабам аябай соонун болот
- 19 авг 2018 10:41Жаным ЖалгызымБадырандын ордуна капуста мн болгарды кылса да болот карсылдак болот баары
Для того чтобы оставить комментарий, войдите или зарегистрируйтесь
КЫРГЫЗЧА ТАМАК-АШ РЕЦЕПТТЕРИ
ПОМИДОР ШИРЕСИНДЕГИ БАДЫРАҢ
Даярдоо ыкмасы:
1. Помидорлордун үстүнө кайнаган суу куюп, кабыгын аарчып алуу керек. Андан соң эт туурагычтан өткөрөбүз. Ширеге өсүмдүк майын, тоголок кара мурч кошуп аралаштырып, отко коюп, 15 мүнөт кайнатабыз.
2. Бул убакта алдын ала бууланган банкага жууп-тазаланган бадыраңды, укроп, сарымсакты тизип салабыз.
3. Банкага кайнак суудан толтура куюп, капкагын жаап 10 мүнөткө тыныктырып, төгүп салабыз.
4. Кайнап жаткан помидор ширесине туз, кумшекер, уксусту кошуп 5 мүнөттөй кайнатабыз да, бадыраңдын үстүнө куюп, оозун бекитебиз. Банканы көмкөрүп жылуу ороп коёбуз.