Комментарии
- Предыдущие комментарии
- В начало
- 28 дек 2016 16:19Подскажите как с желтками быть? Вы их просто всешали лопаткой? Их не надо отдельно взбивать?
- 28 дек 2016 17:21Збивала отдельно миксером,а потом мешала лопаткой медленно ,добавляя в збитые белки.
- 5 янв 2017 02:45я теж пекла , правда у вигляді тортика ))) просто супер!!! раджу всім! а ще крем мені дуже сподобався , використовую і до інших тортиків!) Дякую дуже за рецепт!
- Комментарий удалён.
- 23 апр 2017 14:16так пекла тільки крем я робила: сирну масу збиала із згущеним молоком Дуже всім сподобався!!!! Смачний!!!!!!!!!!
- 16 мая 2017 14:09А де ви бачите 3 стакани муки?В рецепті пише три частини(3/4 стакана) з чотирьох.Тобто стакан ділите на чотири частини і три з них до бісквіту плюс три або чотири стол.ложки какао.
Для того чтобы оставить комментарий, войдите или зарегистрируйтесь
Рецепты выпечка и кулинария
ШОКОЛАДНО-КОКОСОВЫЙ ПЛЯЦОК.
Прогрейте на слабом огне 5-6 минут, постоянно помешивая до тех пор, пока масса не загустеет и приобретет консистенцию густого пудинга.