Комментарии
- 15 мая 2016 21:37Kkkk Gmadloba.
- 30 июл 2016 14:38NATIA WERETELI<3<3<3<3<3
- 14 окт 2016 11:49ნაზი ფერხული-თანიაშვილი
vgizdebi bulkze bravosas
- 16 мая 2017 13:02sveta korzaiagavsinjav aucilebrad
- 16 мая 2017 15:49madona robaqidze
- 16 мая 2017 19:54ნაზი ფერხული-თანიაშვილიMomenatraaaaa
- 27 мая 2019 12:15lia tsinaridze
- 24 июн 2022 13:31აბა მორიგი მამაცი კურდღელი ვინაა ☔გამარჯობათ საუკეთესო ვიზუალის ბულკებია.მაონტერწაება ჩაზელვებო ამდენი რად უნდა?საცზობებში ჩაზელვოს გარეშეც ხომ გამოდის.არმგონოა ოქაც ამდენჯერ ზელდნენ და ყვებოდნენ ზედ და მაონც თუ გამოდის ვერ რატომ ჭირდება ამდენი ამბავი?
Для того чтобы оставить комментарий, войдите или зарегистрируйтесь
საკონდიტრო ნაწარმი
:ეკა ლომიძე
ბულკი
ერთ ჭიქა თბილ წყალში გახსენით ერთი ჩაის კოვზი საფუარი და ერთი სუფრის კოვზი შაქარი, დაელოდეთ აფუებას 15წ.
შემდეგ ნახევარ ლიტრ თბილ რძეში გახსენით ერთი ან ერთნახევარი ჭიქა შაქარი (დამოკიდებულია გემოვნებაზე), ჩააყარეთ 200 გრამი გარჩეული ქიშმიში, ცოტაოდენი ვანილი და უკვე ამოფუებული მასას გაურიეთ. შემდეგ ჩაყარეთ ფქვილი, რამდენსაც შეიზელს, ისე რომ საშუალო სისქის ცომი მიიღოთ.
მიღებული მასა გააჩერეთ ოთახის ტემპერატურაზე ამოფუებამდე, შემდეგ შეაზილეთ 125 გრ მარგარინი. ცომი ორჯერ ჩაზილეთ, ამჯერად მარგარინის გარეშე.
მას შემდეგ, რაც ცომს სამჯერ ჩაზელთ და კიდევ ამოფუვდება, მიეცით სასურველი ფორმები, დაალაგეთ ზეთწასმულ ჭურჭელზე და ოთახის ტემპერატურაზე გააჩერეთ 20-30 წუთის განმავლობაში. როცა აფუვდება, შედგით ქურაში და გამოაცხვეთ საშუალო ტემპერატურაზე. სიროფი შეგიძლიათ გაზქურამდე გადაუსვათ და ისე შედგათ.
ან შეიძლება რომ გამოიღებთ მაშინ წაუსვათ, ან კვერცხის გული გადაუსვით. რო გამოცხვება მოაკარეთ თავყე პუდრა.