Домашнее печенье

5 йомыркага зур бокал белэн шикэр комы, 200 гр ак май ( маргарин , хэттэ сыек майда бара ) бер кечкенэ кап разрыхлитель, бер кап ванилин салып кулга ябышыр ябышмас(шулайда бик тыгыз булмасын ) камыр бастым , он сибеп уклау белэн жэеп пешердем , алай итсэн каты кетердэп тора торган була , кемгэ йомшак кирэк онны азрак салып сыегырак итеп ясарга хэм кызган табасына кашыклап салып пешерергэ була , алай йомшак килеп чыга .
Авт. Рамзиля Хазиева
*******************
На 5 яиц добавляем 1 большой ст.сах.песка, 200гр.слив.масла(маргарин, или подс.масло), 1 п.разрыхлителя, 1п.ванилина, добавив муки, замесить тесто.

Комментарии