БИК ТӘМЛЕ ҮРДӘК

Бер тәулек тозы сеңсен өчен урдәкне тозлы суда тотабыз. 10 л га 1 пачка тоз. Аннан 1 зур баш сарымсакны сытып урдәкнең эчен- тышын ышкыйбыз.
Аджика+ майонездан соус ясап, тагын эчен- тышын ышкыйбыз. Пакет эченә тыгып, 180 градуста 1,5 сәгать тирәсе пеште, дуслар😋
Авт. alisa_fayzullina🤗
*********************
ОЧЕНЬ ВКУСНАЯ УТКА
Держим утку в соленой воде, чтобы она за сутки впитала в себя соль. 1 пачка соли на 10 л. Затем продавливаем 1 головку чеснока и натираем утку изнутри и снаружи.
Делаем соус из аджики + майонеза и снова натираем утку внутри и снаружи. Отправляем в пакет для запекания(рукав), запекаем при 180 градусов около 1,5 часа.

БИК ТӘМЛЕ ҮРДӘК (утка) | Рецепты татар

Комментарии