ჩემი პირადი რეცეპტი---- ფენოვანი ცომი ––- თბილი წყალი 2 ჩ, ჭ , პესოკი –– 1 ჩ.

კ . ძმარი ––1 ჩ. კ. , არაყი ––- 1 ჩ . კ. , ლიმონმჟავა ––-დანის წვერით , მარილი –– გემოვნებით , კვერცხი 2 ცალი ( თუ სამარხოა არ უნდა) , ფქვილი –– 6 ჩ . ჭ ., ზეთი ––1 ჩ.კ. . , მარგარინი ––- 500 გ.რ. დილა ––- ნაპოლეონისთვის და ნამცხვრებისთვის და ,, უსტამი" –––– ბორეკი –– ხაჭაპურისთვის
11:08
მომზადება –– 2ჭ თბილი წყალი ჩავასხათ ჯამში +1 ჩ.კ პესოკი + კვერცხი + ძმარი +არაყი+ მარილი+ ლიმონმჟავა + ––- ყველაფერი ავურიოთ კარგად
11:09
და ნელ-ნელა შევუროოთ ფქვილი ––- 6 ჭ
11:11
მოვზილოთ ცომი და შევაზილოთ ზეთი , 10 ––15 წუთი დავასვენოთ ცომი , რომელიც ვზილეთ ––-10წუთი
11:13
გავყოთ ცომი ორად , ასევე მარგარინი , ორივე პაჩკა 3 -3 ( 85 გ.რ.)

Комментарии

  • 8 сен 2012 11:33

    გაგრძელება ---ორივე  ცომი  გავაბრტყელოთ  და  წავუსვათ  რბილი  მარგარინი  ხელით
    11:16

    მარგარინი  წაუსვი  ერთ მესამედზე   ანუ  ნახევარზე  მეტზე  და  ცომის  მხარე  სადაც  არ  წაუსვი  გადმოკეცე  აქეთ  წასმულზე  ორ მესამედს დაკეცავ
    11:19

    შემეშVლა  ––2 მესამედზე  წაუსმევ  , ოღონდ  მარჯვენა  მხრიდანდა  1  მესამედი  რჩება  მარცხენა  მხარეს და  აი ამ  წაყცმელ  მხაეს  გადმოკეცავ
    11:20

    ახლა  დარჩენილ  წასმულ  1  მესამედს  დააკეცავ  ამ  ორ  დაკეცილს
    11:20

    ესეიგი  გამოვა  სამი  ფენა
    11:22

    ცოტა  სიგრძეზე  გააბრტყელე  და ესეც დაკეცე  სამად  
    11:23

    30  წთ  მაცივარში  , ასე  მოამზადე  სამივე  ცომი  30 - 30  წთ  - ით  მაცივარში  
    11:25

     30 წთ  - ის  მერე  გააბრტყელე  და  უსმევ  მარფარინსდა ისე  ასე   კეცავდა მაცივარი
    11:26

    როცა მორჩები დამუშავებას   ––-2  საათით  მაცივარში

  • 8 сен 2012 11:34

    გაგრძელება ---- და  აი  ამის  მერე  გააკეთე  –– ხაჭაპური  ,სალფეტკი  , ენები , ნაპოლეონი  დიდი––დასაჭრელი  და  პატარები   10  -10  ზე   ცომი  გაბრტყელებული და  გამომცხვარი  დამერე  აცკობილი  სატითაოდ  კრემით  და ნაფხვენებით.  ტრუბოჩკები  

  • 8 сен 2012 12:09

    ეს  ცომი  ნაზია  და არ  უყვარს  ზედმეტი  ზელა  და  წვალება