Що таке сироїдні цукерки? Це повністю натуральні цукерки, зроблені тільки з горіхів і сухофруктів. У них немає цукру, барвників та харчових добавок, тому сироїдні цукерки можна їсти скільки захочете - жодної шкоди зубам або організму не буде! Такі цукерки можна зробити самому вдома.
СИРОЇДНІ ЦУКЕРКИ "РИЖИК"
Склад: курага, ядра абрикосових кісточок, кокосова стружка 1. Промиваємо курагу і замочуємо її на 2-3години, щоб вона стала м'якою. 2. Зливаємо воду і перемелює курагу в блендері або в м'ясорубці до однорідного стану. Викладаємо в блюдо. 3. Перемелюємо в блендері ядра абрикосових кісточок. Висипаємо в те ж блюдо. Перемішуємо отримані інгредієнти. 4. З отриманої маси ліпимо цукерки. Обсипаємо їх кокосовою стружкою. При бажанні загортаємо у фольгу.Насолоджуємося.
СИРОЇДНІ ЦУКЕРКИ "СМАК"
Склад: фініки, фундук, мак 1. Промиваємо фініки і звільняємо їх від кісточок. 2. Перемелюємо фініки в блендері або в м'ясорубці до однорідного стану. Викладаємо в блюдо. 3.Перемелюємо в блендері фундук. Висипаємо в те ж блюдо. 4.Перемішуєм отримані інгредієнти. 5.Із отриманої маси ліпимо цукерки. Проявляємо творчість у виборі форми. Обсипаємо маком. Насолоджуємося!
СИРОЇДНІ ЦУКЕРКИ "ТЕМНІ НОЧІ"
Склад: чорнослив, грецькі горіхи, кунжут 1. Промиваємо чорнослив. 2. Зливаємо воду і перемелюємо чорнослив у блендері або в м'ясорубці до однорідного стану. Викладаємо в блюдо. 3. Перемелюємо в блендері волоський горіх. Висипаємо в те ж блюдо. 4. Перемішуємо отримані інгредієнти. 5. З отриманої маси ліпимо цукерки. Обвалюємо їх в кунжуті.
Ми їмо сушені черешні, клубніку і готую отакі:
Що таке сироїдні цукерки? Це повністю натуральні цукерки, зроблені тільки з горіхів і сухофруктів. У них немає цукру, барвників та харчових добавок, тому сироїдні цукерки можна їсти скільки захочете - жодної шкоди зубам або організму не буде! Такі цукерки можна зробити самому вдома.
СИРОЇДНІ ЦУКЕРКИ "РИЖИК"
Склад: курага, ядра абрикосових кісточок, кокосова стружка
1. Промиваємо курагу і замочуємо її на 2-3години, щоб вона стала м'якою.
2. Зливаємо воду і перемелює курагу в блендері або в м'ясорубці до однорідного стану. Викладаємо в блюдо.
3. Перемелюємо в блендері ядра абрикосових кісточок. Висипаємо в те ж блюдо. Перемішуємо отримані інгредієнти.
4. З отриманої маси ліпимо цукерки. Обсипаємо їх кокосовою стружкою.
При бажанні загортаємо у фольгу.Насолоджуємося.
СИРОЇДНІ ЦУКЕРКИ "СМАК"
Склад: фініки, фундук, мак
1. Промиваємо фініки і звільняємо їх від кісточок.
2. Перемелюємо фініки в блендері або в м'ясорубці до однорідного стану. Викладаємо в блюдо.
3.Перемелюємо в блендері фундук. Висипаємо в те ж блюдо.
4.Перемішуєм отримані інгредієнти.
5.Із отриманої маси ліпимо цукерки.
Проявляємо творчість у виборі форми.
Обсипаємо маком.
Насолоджуємося!
СИРОЇДНІ ЦУКЕРКИ "ТЕМНІ НОЧІ"
Склад: чорнослив, грецькі горіхи, кунжут
1. Промиваємо чорнослив.
2. Зливаємо воду і перемелюємо чорнослив у блендері або в м'ясорубці до однорідного стану. Викладаємо в блюдо.
3. Перемелюємо в блендері волоський горіх. Висипаємо в те ж блюдо.
4. Перемішуємо отримані інгредієнти.
5. З отриманої маси ліпимо цукерки. Обвалюємо їх в кунжуті.
СМАЧНОГО!!!!
Клас!!! спочатку спробую "Рижика"
пробуй розкажеш чи пішло