А ви купуєте діткам цукерки?

Я ні!!!!

Комментарии

  • 11 июл 2011 15:42

    Ми їмо сушені черешні, клубніку і готую отакі:

  • 11 июл 2011 15:42

    Що таке сироїдні цукерки? Це повністю натуральні цукерки, зроблені тільки з горіхів і сухофруктів. У них немає цукру, барвників та харчових добавок, тому сироїдні цукерки можна їсти скільки захочете - жодної шкоди зубам або організму не буде! Такі цукерки можна зробити самому вдома.

    СИРОЇДНІ ЦУКЕРКИ "РИЖИК"


    Склад: курага, ядра абрикосових кісточок, кокосова стружка
    1. Промиваємо курагу і замочуємо її на 2-3години, щоб вона стала м'якою.
    2. Зливаємо воду і перемелює курагу в блендері або в м'ясорубці до однорідного стану. Викладаємо в блюдо.
    3. Перемелюємо в блендері ядра абрикосових кісточок. Висипаємо в те ж блюдо. Перемішуємо отримані інгредієнти.
    4. З отриманої маси ліпимо цукерки. Обсипаємо їх кокосовою стружкою.
    При бажанні загортаємо у фольгу.Насолоджуємося.

    СИРОЇДНІ ЦУКЕРКИ "СМАК"


    Склад: фініки, фундук, мак
    1. Промиваємо фініки і звільняємо їх від кісточок.
    2. Перемелюємо фініки в блендері або в м'ясорубці до однорідного стану. Викладаємо в блюдо.
    3.Перемелюємо в блендері фундук. Висипаємо в те ж блюдо.
    4.Перемішуєм отримані інгредієнти.
    5.Із отриманої маси ліпимо цукерки.
    Проявляємо творчість у виборі форми.
    Обсипаємо маком.
    Насолоджуємося!

    СИРОЇДНІ ЦУКЕРКИ "ТЕМНІ НОЧІ"


    Склад: чорнослив, грецькі горіхи, кунжут
    1. Промиваємо чорнослив.
    2. Зливаємо воду і перемелюємо чорнослив у блендері або в м'ясорубці до однорідного стану. Викладаємо в блюдо.
    3. Перемелюємо в блендері волоський горіх. Висипаємо в те ж блюдо.
    4. Перемішуємо отримані інгредієнти.
    5. З отриманої маси ліпимо цукерки. Обвалюємо їх в кунжуті.

    СМАЧНОГО!!!!

  • 11 июл 2011 19:30

    Клас!!! спочатку спробую "Рижика":-D

  • 12 июл 2011 16:25

    пробуй розкажеш чи пішло