Комментарии
- 23 мар 2019 22:19МИРАН ХАНУМ МУРАДЖЯН❤❤❤❤❤❤❤❤❤
- 24 мар 2019 12:30♤♤●♤♤ 💬💬💬💬 ♡♡
- 24 мар 2019 23:00KAREN- ANUSHIK
- 13 апр 2019 12:06Арпине Арутюнян(Восканян)
- 5 окт 2019 20:26заруи исраелянклллллллллллллл
- 8 окт 2019 15:14Варсик Абрамян
- 8 апр 2020 12:14N ℓᵒᵛᵉ Y
Для того чтобы оставить комментарий, войдите или зарегистрируйтесь
Բաղադրատոմսեր Հայկական և Ազգային √√√
Հայկական ավանդական գաթա
2 բաժակ ալյուր
175 գրամ կարագ
2 ձու
0.5 բաժակ մածուն
0.5 բաժակ շաքարավազ
աղ
վանի
լԽառնել ալյուրը, աղը և սոդան100 գ հալեցրած կարագ ավելացնել ստացված զանգվածին,
1 ձուն և մածունը խառնել, ավելացնել խմորին,
խմորը ծածկել, թողնել 20 րոպե հանգստանա։ԽորիզԽառնել բոված ալյուրը, շաքարավազը, փափուկ կարագն ու վանիլինըԽմորը ձեռքերով տափակացնել, խորիզ դնել, խմորի եզրերը ամրացնել, ավելորդ խմորը կտրել,գաթան տափակացնել, հարած ձու քսել: Գաթան եփել 200 ջերմությամբ ջեռոցում մինչև երեսը կարմրի: