Комментарии
- 4 июл 2019 22:14♥К♥ღ ♥✿М♥ღ•★•
- 4 июл 2019 22:14Alvina Xazaryan
- 5 июл 2019 23:45Сато ))))
🏻
🏻
- 18 июл 2019 19:49Ashxen Mkrtchyan
- 28 июл 2019 14:14Marian Mesropyan
- 17 авг 2019 19:31nadezda abrahamyan
- 17 авг 2019 19:31nadezda abrahamyan
- 18 авг 2019 16:13ℒℴѵℯ Սեդա Իլյիչի Խոցանյան ℒℴѵℯKareli e imanal,um patrastacn e?
- 8 сен 2019 10:38G MИск хмори меч какаои канакь инчи грвац чи?
- 2 ноя 2019 18:35Давит Аракелян
- 5 мая 2020 18:45V P
- 5 мая 2020 18:45V P
Для того чтобы оставить комментарий, войдите или зарегистрируйтесь
Բաղադրատոմսեր Հայկական և Ազգային √√√
էսկիմո տորթ--- ա) 4 ձվի դեղնուց, 1բաժակ շաքարավազ, 7 ճաշի գդալ կաթ, 3 ճաշի գդալ թթվասեր կամ մածուն, 1 թեյի գդալ սոդա: Ամբողջը խառնել իրար, միքսերով հարել: բ) 4 ձվի սպիտակուցը լավ հարել մինչև փրփրելը,ապա աստիճանաբար , շարունակելով հարելը ավելացնել 0,5բաժակ շաքարավազ: Դեղնուցային զանգվածը զգուշորեն ավելացնել պատրաստի բիզեին: Ապա ավելացնել 1 բաժակ կտրատած ընկույզ, 1,5 բաժակ ալյուր,զգուշորեն խառնել:Ստացվում է ջրիկ խմոր,լցնել այս զանգվածը նախօրոք յուղոտած և ալյուրոտած խոր տարրայի մեջ ( որով պետք է թխվի) և թխել միջին ջերմաստիճանում: Տորթի երեսին հաստ շերտով քսել կրեմը:Վրան զգուշորեն քսել գլազուրը: ԿՐԵՄԸ--1 հատ ձու,1բաժակ շաքարավազ, 2 ճաշի գդալ ալյուր, 1,5 բաժակ կաթ,, խառնել իրար, եփել, սառեցնել,առանձին հարել 200 գր կարագը և ավելացնել զանգվածին---- ԳԼԱԶՈՒՐ---0,5բաժակ շաքարավազ, 3 ճաշի գդալ կակաո, 0,5բաժակ կաթ, 100 գր կարագ----Կաթը,պեսոկև ու կակաոն խառնել իրար, եփել մարմանդ կրակի վրա մինչև բարձրանալը---- վերցնել կրակից ավելացնել կարասգը--- Խառնել մինչև կարագը հալվի և լցնել տորթի վրա-